Чи може будівництво соляних кімнат в Україні відповідати міжнародним стандартам?

Чи може будівництво соляних кімнат в Україні відповідати міжнародним стандартам?

Чи може будівництво соляних кімнат в Україні відповідати міжнародним стандартам?
Ствердно на це запитання можна відповісти ознайомившись з роботами фірми «Ведіс», яка є лідером з монтажу галокамер на будівельному ринку України та за її межами. 
За 10 років проекти, встановлені нами, досягли максимальної якості. На рахунку безліч реалізованих галокомплексів на території України, більшу частину яких складають замовлення від організацій, що надають медичні послуги населенню (поліклініки, медичні центри, санаторії).
Одним з найзначних проектів фірми Ведіс, є монтаж соляної кімнати в м. Доха – столиці держави Катар. З технічного боку, даний комплекс ідентичний попереднім замовленнями, але враховувати довелося і культурно-поведінкові традиції країни і місце розташування (значна віддаленість від України), а також вимоги щодо чистоти і екологічності матеріалу (мінерал галіт) та обладнання, що було підтверджено ретельними перевірками з боку замовника.
Досить жорсткі вимоги були і щодо дизайну, і технології монтажу соляної кімнати. Замовник розглядав пропозиції провідних європейських фірм, що представляють послуги з будівництва соляних кімнат (Польща, Латвія, Росія).
Право на реалізацію проекту, в кінцевому підсумку, отримала фірма Ведіс, що ще раз підтверджує високий рівень професіоналізму фірми. В даному замовленні нам вдалося проявити свої найкращі якості:- пунктуальність;- витримані терміни будівництва;- відповідність витрат складеним кошторисами; – креативність;- дизайн та естетичний вигляд соляної кімнати; – використання додаткових методик звукотерапії і хромотерапії, які сприяють покращенню психоемоційнийного стану відвідувачів.