Соляні кімнати на будівельній виставці

Соляні кімнати на будівельній виставці

6-9 листопада 2012 року в м. Київ відбулася 2-га спеціалізована виставка ЄвроБудЕкспо 2012. Цей захід присвячений фахівцям не тільки будівельної промисловості, але й суміжних з нею галузей.Вперше в рамках цієї виставки учасникам і відвідувачам було представлено проект – Галокамера.
Галокамера – це штучна соляна кімната.
Піонером у цій галузі в Україні є фірма Ведіс.

Кінцевий результат в будівельних роботах з мінералом галіт оцінюється не тільки по міцності монтажних робіт, але і збереженні цілющих властивостей цього мінералу, створенні певних мікрокліматичних умов всередині приміщення, облицьованого даним мінералом. А це можливо тільки при використанні певних методик і екологічно чистих матеріалів.
Важливим є і дизайнерські розробки, що імітують природні формації – печери, гроти і їх дрібні природні об’єкти – сталактити і сталагміти.«Ведіс» репрезентувала на виставці колаж своїх робіт, позначивши широкий діапазон в роботі мінералом різної форми і розмірів – від дрібної крихти до монтажу стін каменем-брилою.
Участь у виставці не є для фірми стартовим майданчиком. Географія робіт вельми розширена як в Україні, так і за кордоном. Більше 70 соляних кімнат побудованих і зданих в експлуатацію.Метою участі було познайомити учасників та гостей виставки з нашим проектом і його перевагами, новими тенденціями в будівництві, пов’язаними з індустрією здоров’я, ну і звичайно ж розширення бізнес-зв’язків.