Професійна соляна кімната в Полтаві

Професійна соляна кімната в Полтаві

Приватна медицина на сьогоднішній день стає все більше популярною і доступною практично кожному. В приватній клініці ти відчуваєш себе клієнтом, а не пацієнтом на відміну від державних медичних закладів.

Сучасні приватні медичні центри пропонують широкий спектр послуг своїм клієнтам. Особливе місце займають природні та нетрадиційні методи лікування. 

Ведучі приватні клініки хочуть мати в своїх послугах природні методи лікування, зокрема такі як галотерапія – лікування в соляній кімнаті.

Соляна кімната має ряд показів. Проте основний акцент на лікуванні дихальних шляхів. Це ефективний безпечний природний метод лікування астми, бронхітів, ринітів, частих простудних захворювань та ін.

Першою клінікою в Полтаві, яка облаштувала професійну соляну кімнату, є приватний медичний центр «Медіон». Окрім якісного мікроклімату соляної кімнати із насиченням соляним аерозолем і покриттям 100% сіллю звернено серйозну увагу на аудіо терапію і хромотерапію. Це нові трендові методики, завдяки яким клієнт крім оздоровлення отримує ще й емоційну розгрузку, що так важливо в світлі сьогоднішніх подій.

Слід зазначити високий професійний підхід медичного центру «Медіон» до питань лікування, серйозний підхід до підбору персоналу та скрупульозність до методики лікування.