Соляна кімната відкрилася у Броварах

Соляна кімната відкрилася у Броварах

Одна з наших останніх виконаних робіт – соляна кімната у Міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів Броварської міської ради.

Реабілітаційний центр має чудове керівництво, яке дбає про своїх маленьких пацієнтів. 

До існуючих раніше реабілітаційних послуг тепер додалася і галотерапія – природне лікування за допомогою соляного аерозолю.

Практика застосування соляної кімнати в лікувальних і профілактичних цілях існує давно. Практичний ефект добре помітний: у дітей ефективність лікування сягає 95%. Достатньо 10-20  процедур, щоб очистити дихальну систему, підвищити стресостійкість організму та зміцнити ослаблений імунітет. Основні покази – бронхіальна астма, бронхіти, алергії.

Дана соляна кімната побудована на найвищому технологічному рівні з аудіо- та хромотерапією, оснащена галогенератором. 

Завдяки додатковому ефекту аудіо- та хромотерапії соляну кімнату також можна застосовувати для релаксації, досягнення антистресового та антидепресивного ефекту, розладів нервової системи.

Сеанси такої терапії  допоможуть хворим діткам швидше одужати.

Наші майстри креативно підійшли до будівництва даної соляної кімнати. Виявиляється, замки можуть бути не тільки піщаними, а й соляними, ще й з підсвіткою різних кольорів! Щоб перейти до фотографій соляної кімнати, натисніть тут